maanantai 15. heinäkuuta 2013

Koti Osa 2: Olohuone



Kotikierros jatkuu. 

Eteisestä on käynti suoraan olohuoneeseen, jossa tällä hetkellä näyttää tältä. 

Arkkupöytä on siirtymässä meidän varsinaisen sohvapöydän (Ikean Klubbo) tieltä heti kun sille löytyisi parempi paikka. Arkku vaan oikeastaan jämähti tuohon kun oltiin sitä jostain siirtämässä. Klubbo-pöytä on ollut säilytyksessä viime syksystä asti kun halusin silloin enemmän tilaa lattialle tytön aloittaessa liikkumisen. Tykkään tuosta arkustakin kyllä sohvapöytänä mutta se painaa sen verran paljon että olohuoneen maton saaminen alta pois siivouksen ajaksi on turhan hankalaa. Lisäksi tuo meidän oikea sohvapöytä on samaa tyyliä tv-tason kanssa ja kokonaisuus on selkeämpi sen kanssa. 

Uusi sohva olisi jossain vaiheessa myös hankintalistalla. Nykyinen sohvamme on kohta kuusi vuotta vanha, kangas alkaa olla jo kulunut ja istuintyynyt painuneet kuopalle. Ei vaan olla oikein osattu päättää minkälainen olisi hyvä, joten vanhalla mennään vielä hetki. 

Divaanin siirtämistä S:n huoneesta tänne alakertaan nojatuolin paikalle olen myös pohtinut, koska pian lastenhuoneessa tarvitaan enemmän tilaa leikkejä varten. Nojatuoli veisi vähemmän tilaa siellä ja jäisi kuitenkin sinnekin paikka missä lukea iltasatu. 

Olohuoneen sisustaminen on sattuneesta syystä ollut vähän jäissä jo reilumman aikaa kun leluja pyörii joka puolella ja tasoille ei oikein viitsi kauheasti ylimääräisiä koriste-esineitä kasata. Näin kesällä sisustaminen sisällä jää meillä kyllä muutenkin melko vähäiseksi ja syksymmällä on taas aikaa pyöritellä kalusteita ympäri. Jospa syksyllä saisi edes osan leluistakin jo siirrettyä pysyvästi tytön huoneeseen ja leikit keskitettyä sinne.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti