maanantai 8. joulukuuta 2014

Makuupussin tuunaus ja remppainfoa

Tuunasin meidän pikkumiehelle äitiyspakkauksen makuupussiin uuden päällisen. Noita makuupusseja on kertynyt meille useampi kun kerran satuin kirpparilla löytämään yhdestä pöydästä useamman pussin euron kappalehintaan. 

Tähtikangasta jäi yli henkkamaukalta ostetuista lakanoista jotka pienensin pinnasänkyyn sopiviksi. Laitoin pussiin uudet mustat vetskarit ja mustalla kanttinauhalla siistit reunat. Tikkasin vielä päälle tikkaukset ristiin.


Tältä makuupussi näytti ennen uutta päällistä.


Tähtikangasta jäi vielä yli ja siitä on tekeillä vielä vaunuverho vaunujen suojaksi. S:lle pitäisi myös pienentää henkkamaukan lakanat. Ostan aika usein lakanat normaalikokoisina lapsille jos löydän jonkun kivan kuosin, ne kun on melkein samanhintaisia kuin lasten koot, siitä jää sitten kivasti kangasta yli muihin projekteihin ja pienennys on tosi helppo homma.

Meillä oli muuten tänään aika mielenkiintoinen päivä kun laajennuksen suunnitteleva arkkitehti kävi ensimmäistä kertaa vierailulla. Olipa hyvä että otettiin suunnittelija mukaan kuvioihin nyt tässä vaiheessa, ettei tehdä turhaa työtä. Olisi pitänyt ottaa jo heti ennen remontin aloittamista. Voi nimittäin olla, että osa jo tekemistämme jutuista menee uusiksi kun tuli sen verran hyviä ideoita esiin. Mm. portaiden paikka tullaan luultavasti siirtämään toisaalle kuin missä ne ovat nyt ja näin ollen vessa tulee muuttamaan myös paikkaansa. Onneksi ollaankin tehty nämä nykyiset remontit aika minimi budjetilla, niin eipä harmita vaikka osa menisikin uusiksi. Ja toisaalta ilman suurinta osaa nyt tehdyistä rempoista emme olisi taloon pystyneet muuttamaan. Joten nyt vaan odottelemaan valmista suunnitelmaa ja piirustuksia, niin päästään sitten taas jatkamaan remppaamista.

Pihasuunnitelmakin saatiin jo valmiina, kiinnostaako ketään vielä tässä vaiheessa pihajutut vai säästetäänkö keväämmälle? ;) Itsellä ainakin alkoi heti suunnitelman saatua kädet jo syyhytä pihan kimppuun ja ajatukset siirtyä jo kevääseen.. Yritän nyt kuitenkin keskittyä tuohon jouluun vielä ensin ;)

Nyt kauniita unia kaikille! :)

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Koskas teillä alkaa talo kasvaa ja mihin suuntaan? Kai ne ihanat portaat säilyy kuitenkin?:) Ja pihajututhan alkaa olla kohta ajankohtaisia, mietin että melkeinhän tuolla voisi taas kukkasipuleja istuttaa kun päivisin on +5 astetta (öisin sitten ehkä kylmempää..). Ihanaa joulutunnelmaa täällä! T. Krista

    VastaaPoista
  2. No ihanat portaat joutuu varmaan laittamaan uusiksi ainakin osittain kun eilen selvisi ettei ole enää nykypäivänä lailliset, liian lyhyt askelma niin voi olla ettei mene läpi.. Pikkuhiljaa alotellaan jo ensi kesänä laajennuksen pohjien tekoa, kun nyt saadaan suunnitelmat tässä talven aikana valmiiksi ja luvat haettua, jännää! :)

    VastaaPoista