maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevään kohinaa






Vietimme tänään suurimman osan päivästä ulkona, niin ihana oli nähdä aurinko pitkästä aikaa! Lumet on saaneet toden teolla kyytiä kun täällä on viimeiset pari viikkoa satanut miltei joka päivä. 

En malta odottaa, että päästään pihatöiden kimppuun. Kaivinkone on jo tilattu toukokuun alkuun ja sille riittääkin sitten hommaa. Pihasuunnitelman teetätimme jo viime syksynä ja sen pohjalta aloitetaan ensin tasaamalla piha-alueet ja kuorimalla vanhat pintamaat kokonaan pois. Suunnitelmaa voisin esitellä kohta puoliin täällä blogissakin.

Tänään leikattiin ja karsittiin noita vanhoja omenapuita, joita pihassa on useampi. Haluamme säästää niitä mahdollisimman paljon ja aika hyvin saatiinkin niitä siistittyä. Keväämmällä sitten näkee miten karsimiset vaikutti. Takapihan kuudesta puusta säästettiin kolme ja navetan edustalle jää viisi puuta. Viime keväänä kaikki puut kukki ihan mielettömän kauniisti ja syksyllä omppuja riitti. Nuo vanhat omenapuut on alkukesästä niin kauniita ja sopii kyllä täydellisesti maalaismiljööseen. Muutama uusikin hedelmäpuu ja koristeomenapuita pihaan on myös tulossa. Jatketaan siis haaveilua ja suunnittelua, on se niin kivaa!

Palaillaan taas!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti