perjantai 3. huhtikuuta 2015

Ihanaa pääsiäistä




Meidän pääsiäinen kuluu ainakin tänään ulkohommissa. 

Vanha navetta on ollut täynnä jos jonkinmoista tavaraa ja rojua, sitä ollaankin nyt tyhjennelty pikkuhiljaa. Tänään olisi tarkoitus aloittaa rakentamaan sinne kanalaa, sillä navettaan muuttaa pian kolme kanaa ja kukko. Toivottavasti jo ensi viikolla.

Talkooväkeä odotellessa pulled pork muhii leivinuunissa ja sitruunainen juustokakku odottaa jälkkäriksi. Ja tietysti suklaamunia, niitä on myös varattu reilusti. Eiköhän näillä eväillä pääsiäisen yli päästä. 

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Mukavaa pääsiäistä myös teille! :) Voi, kun kuulostaa kivalta! Meilläkin on joskus sama edessä, kunhan saan vielä miehen ylipuhuttua tähän kanalahankkeeseen. ;D Me ollaan jo navetta raivattu, kun sinne sisälle tuli myös lämpökeskus. Paljon on silti vielä tilaa, että hyvin se kanala sinne mahtuisi.. :) Toivottavasti ehdit joskus tehdä postauksen kanalastanne ja sen asukeista! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Oon kyllä tosi innoissani uudesta harrastuksesta, mutta kyllä meilläkin miestä joutui jonkin aikaa pehmittämään, että suostui kanalaa alkaa nikkaroimaan ;) Teen kyllä heti postausta kun saadaan asukkaat paikalle :)

    VastaaPoista