perjantai 15. tammikuuta 2016

Talomme pohjapiirros

Hrrr... Pakkaset on taas täällä, -28 näyttää mittari jälleen. Ihana kyllä kun saatiin vihdoin kunnolla lunta ja päästiin jo pakkasten ollessa lauhempana lasten kanssa pulkkailemaan ja laskemaan hiukan mäkeä.

Ajattelin nyt vihdoin esitellä talomme pohjapiirroksen, kuvat joiden pohjalta lähdimme vuosi sitten liikkeelle. Laajennusosa on siis kuvissa oikeassa reunassa, vanha puoli on hyvin tyypillinen rintamamiestalon pohja. 

Ensimmäinen kuva on alakerrasta ja toisessa kuvassa on sitten toinen kerros. Joitakin muutoksia olemme tehneet remontin edetessä, mm. keittiön ja ruokasalin välinen seinä on aukaistu milteipä kokonaan ja keittiökalusteet asettuvat erilailla kuin näissä kuvissa. Yläkerrasta on kattoikkunat jätetty pois ja wc ja sen viereinen seinä asettuvat myös hiukan erilailla. Kuvat ovat hiukan epäselvät kun napsaisin ne vaan nopeasti puhelimella. Lisäksi niissä näkyy myös purettavat alueet, jotka on merkitty kuviin katkoviivalla.

Kellarin sisäänkäynti oli aikaisemmin eteisessä tuossa wc:n paikalla, mutta nyt se on muutettu kokonaan kuljettavaksi ulkokautta ja näkyy kuvissa tuolla vasemmalla. Iso terassi takapihalle on tarkoitus tehdä ensi kesänä. Toivottavasti kuvista saisi edes jonkinlaisen käsityksen millainen talomme tulee olemaan. Kuvat puhukoot puolestaan..

Hyvää viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti