maanantai 14. lokakuuta 2013

Uuteen viikkoon


Taas on uusi viikko startattu. Täällä oli ensimmäinen pakkasaamu ja autonlasit kunnolla aamulla jäässä. Tänään olin myöhään töissä ja olikin ihana saada S syliin pitkän työpäivän jälkeen. Maailman ihanin tunne tulla töistä väsyneenä kotiin kun toinen juoksee innoissaan vastaan halaamaan ja suukottamaan <3.

Meillä on kiva viikko tiedossa. Alkuviikon S on normaalisti hoidossa ja torstaina ollaankin molemmat kotona, kun hoitaja pitää loppuviikon ylityövapaita. Torstaina aamulla mennään kuitenkin käymään hoitopaikalla valokuvauksessa. Ajatelkaa kuinka ihana hoitaja meillä on kun omana vapaapäivänään ottaa lapset hetkeksi aamulla hoitoon jotta pääsevät kuvaukseen läheiselle päiväkodille.

Loppuviikosta me lähdetään pariksi päiväksi Tukholman risteilylle. Miniloma tulee taas enemmän kuin tarpeeseen. S on ollut pari päivää hiukan flunssaisen tuntuinen ja ajattelin jo viime viikolla tytön tulevan kunnolla kipeäksi kun yski sen verran paljon. Edellisestä samanlaisesta lievästä flunssasta ei ole kuin muutama viikko, toivotaan että kuume pysyisi nytkin loitolla.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti