keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Alkukesän kuulumiset

Pitkästä aikaa löysin taas kipinän palata blogin pariin. Ehkäpä kevään blogi-hiljaisuus johtuu pitkälti siitä, että olemme käyttäneet kaiken vapaa-aikamme uuden kodin remontoimiseen. Remontit talolla ovat hyvällä mallilla, mutta kuitenkin vielä sen verran kesken, että vielä emme ole päässeet muuttamaan. Asumme nyt siis tällä hetkellä väliaikaisessa vuokra-asunnossa, johon muutimme pääsiäisenä. Kovasti toivomme, että saisimme remontit valmiiksi ja muuton hoidettua pois alta ennen uuden perheenjäsenen saapumista. Itselläni alkoi perjantaina äitiysloma, joten nyt pääsen itse keskittymään jo ihan täysillä uuden tulokkaan saapumiseen ja uuden kodin suunnitteluun.

Sen verran on suunnitelmiimme tullut muutoksia nyt kevään aikana, että olemme aiemmista suunnitelmista poiketen päättäneetkin remontoida vanhasta talosta meille pysyvän kodin ja unohtaa kokonaan uuden talon rakentamisen. Nyt taloa remontoidessamme olemme aivan myytyjä vanhan talon tunnelmaan ja henkeen. Näin ollen aikataulummekin pääsi hieman venymään kun olemmekin sitten tehneet remonttia hiukan enemmän ja pidemmällä tähtäimellä kuin alunperin oli tarkoitus. 

Huomenna talolle saapuu muurari tekemään meille olohuoneeseen uuden uunin ja innolla odotankin lopputulosta. Loppuviikosta meidän perheen iskällä alkaa myös kesäloma ja tarkoitus olisi nyt loman aikana saada talo muuttovalmiiseen kuntoon. Saas nähdä miten onnistutaan! 

Terkuin, Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti