torstai 3. heinäkuuta 2014

Loppusuoralla


Tänään rv 35+0. Jännittävä päivä ollut, S nimittäin syntyi juuri kyseisellä raskausviikolla. Itselläni on kokoajan takaraivossa ollut pelko, että uusi tulokas olisi tullut vielä aikaisemmin. Onneksi niin ei käynyt ja nyt aletaan olla jo varsin hyvillä viikoilla. Kävin muutama päivä sitten ylimääräisellä käynnillä äitiyspolilla lievien raskausmyrkytysoireiden vuoksi ja olikin kiva kun ultralla katsottiin painoarviota ja muutenkin tilannetta. Kaikki oli kunnossa, vauva voi hyvin ja oli melkoisen vilkas liikkeissään. Painoarvioksi saatiin jo 2700g, joten senkään puolesta ei ole huolta vaikka syntyisi piankin. Kohdunkaula oli hiukan lyhentynyt ja supistuksia on jonkin verran taas tuntunut, joten luulen että kovin kauaa ei h-hetkeen enää mene. Toivon kuitenkin hartaasti, että vauva jaksaisi köllötellä vielä muutaman viikon. Puolentoista viikon päästä ultrataan taas uudestaan ja varmistetaan tilanne. Tosi mukava senkin puolesta, että saa taas tarkempaa painoarviota. 

Muuttamaan emme ole edelleenkään päässeet. Enää ei paljon puutu, mutta kuitenkin paljon pieniä juttuja mitkä vievät aikaa. Lomalla saatiin todella hyvin remonttia aikaiseksi ja loppusuoralla ollaan senkin suhteen. Kaikki ei vaan aina tapahdu hetkessä vaikka kuinka ajattelee joidenkin juttujen olevan nopeasti tehtynä. Meilläkin viivästystä on nyt aiheuttanut paljon meistä riippumattomat seikat. Mutta pala kerrallaan, pikkuhiljaa tulee valmista ja kuukausi sinne tai tänne ei pidemmän päälle tunnu juuri missään. Päätimme varmuuden vuoksi pitää vuokra-asunnon vielä elokuun, jotta saadaan varmasti kaikki viimeisteltyä ja emme vahingossakaan joudu vauvan kanssa muuttamaan keskelle remonttia. Toivottavasti kuitenkin nyt heinäkuun puolella saataisiin tavarat siirrettyä uuteen kotiin. 

Mukavaa loppuviikkoa!

-Emmi

Ps. Sain tällä viikolla uuden tietokoneen käyttöön ja toivon, että se piristäisi elämää täällä blogissakin. Vanha koneeni alkoi olla jo parhaat päivänsä nähnyt tuskastuttavan hitaasti käyvä raasu, joten juuri mikään ylimääräinen sen kanssa ei juuri kiinnostanut. Mutta nyt uusi toimii kuin ajatus ja nautinto tähänkin hommaan taitaa olla taas löytynyt!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti