torstai 3. heinäkuuta 2014

Vauvalle

Tällä viikolla olen laittanut ja hankkinut viimeisiä vauvan tarvikkeita ja vaatteita valmiiksi. Pieniä vaatteita on tullut jonkin verran hamstrattua uutena ja valmiinakin oli jo melkoinen pino. Nyt on vaan ollut niin ihana ostella kaikkea suloista poikavauvalle, kun aikaisemmin suurin osa vaatteista on ollut vaaleapunaista ja tyttömäistä. Sairaalakassi pitäisi vielä pakata ja vauvan kotiintulovaatteet laittaa valmiiksi. 

Löysin eilen netissä surffaillessani aivan syötävän suloisen hoitopöydän, jonka klikkasinkin tilaukseen vauvalle. S:llä käytössä olleen hoitopöydän olin ehtinyt jo myydä pois, koska S:n vauva-aikana vaipat vaihdettiin miltei kokonaan kodinhoitohuoneen tasolla ja itse hoitopöytä jäi todella vähälle käytölle. Nyt kuitenkin käyttöä hoitopöydälle taas olisi, kun kodinhoitohuonetta ei tällä hetkellä ole ja ajattelinkin nyt satsata sellaiseen jolla on sitten käyttöä myöhemminkin. Tästä kaapista saa nuo tason reunat irti ja siitä saa sitten myöhemmin vaikka ihanan lelukaapin lastenhuoneeseen. 

Kuva: babystyle.fi

Vielä kun saa kaapin kotiin ja kasattua niin sitten onkin kaikki vauvaa vaille valmiina. Pienen nukkumasopen petasin tänään äitiyspakkauslaatikkoon varmuuden vuoksi, vaikka ainakin S nukkui ensimmäiset kuukaudet melkeimpä kokonaan meidän kanssa perhepedissä.

Tänään on jonkin verran supistellut ja tuntunut vihlontaa ja liitoskipuja. Neuvolassa kävin tänään ja maanantaina olisi lääkärintarkastus. Kovasti jo odotetaan uutta perheenjäsentä saapuvaksi!

- Emmi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti