keskiviikko 27. elokuuta 2014

Arkea kahden lapsen kanssa

Niin se on puolitoista kuukautta vierähtänyt ja olen totutellut elämään kahden lapsen äitinä. Arki on lähtenyt hyvin käyntiin ja mikä parasta, pääsimme vihdoin muuttamaan pari viikkoa sitten. 

Muutama viikko sitten ihana valokuvaaja Susanna Hynynen kävi ottamassa lapsista aivan ihastuttavia kuvia. Susanna osasi kyllä taltioida kuviin niin ihanan tunnelman ja kuvista tuli juuri sellaisia mitä olin ajatellutkin.





Kuvat : Susanna Hynynen photography

Arki kahden lapsen kanssa on sujunut tähän asti yllättävänkin helposti. Vauva on ollut aikalailla tyytyväinen kaveri. Viime viikkoina tosin vatsanväänteet ovat jonkin verran lisääntyneet ja iltaisin ei oikein viihdyttäisi kuin sylissä, mutta siihen rauhoitutaan aika nopeasti. S on omaksunut hienosti isosiskon roolin ja suuremmilta mustasukkaisuuksilta ollaan vältytty. 

Uudessa kodissamme olemme viihtyneet paremmin kuin hyvin ja aikalailla alakerran remontit alkavat nyt olla valmiina. Yläkerran ja pihasaunan remontointia olemme aloittamassa myös nyt syksyllä. Remonttiasiaa luvassa siis pikimmiten..


-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti