perjantai 29. elokuuta 2014

Tuunausprojekteja

Vanhasta talosta on löytynyt vaikka mitä ihanaa tuunattavaksi ja kunnostettavaksi. Ostimme tilan irtaimistoineen ja huonekaluja ja tavaraa olikin todella paljon. Navetanvinttimme onkin tällä hetkellä melkoisen täynnä vanhaa tavaraa ja aina sopivan tilaisuuden tultua olen ottanut jonkin projektin käsittelyyn.

Viimeisimpänä keittiöön pääsivät vanhat pirttipöydän penkit ja eteisen kuistille pinnatuolit, näissä kuvissa vielä alkuperäisessä asussaan. Tuolit ja penkit saivat uuden maalipinnan viime viikonloppuna ja ovatkin päässeet jo paikoilleen. Kuvailen ne valmiina heti kun ehdin.



Tässä seuraava kohde joka odottaa käsittelyä, vaikka se on kyllä aikamoisen ihana noinkin. S:lle oikea prinsessasänky, joka löytyi kesällä läheiseltä aittakirppikseltä. Sänky on päässyt jo käyttöön ja menee hyvin tuollaisenakin, mutta ajattelin sitä kyllä hiukan maalailla kun vaan ehdin.


Samalta kirppikseltä tarttui mukaan toinenkin päästävedettävä sänky pikkuveikalle jo valmiiksi odottamaan, sekä vanha puuarkku ja puusohva. Aivan ihania kaikki! 

Ihanaa viikonloppua!

-Emmi- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti