keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Neuvolakuulumiset ym.

Käytiin tänään S:n kanssa 6kk neuvolassa. Oli tyttö taas kasvanut kovasti, uudet mitat:

Paino 8205 g
Pituus 67 cm
Päänympärys 42,3 cm

Neuvolan jälkeen ajettiin kaupunkiin asioille. Pitihän sitä taas pakolliset lastenvaateliikkeetkin käydä läpi, mutta tällä kertaa tuli vaan lähinnä katseltua valikoimaa. Yritin etsiä S:lle jonkinlaisia hienompia tossuja tuleviin serkkupojan ristiäisiin. Henkkamaukalta löytyikin ihan kivannäköisiä, mutta olivat sen mallisia, ettei istuneet meidän neidin pullukka jalkaan. Jospa ehtisin vaikka väkertää jonkinlaiset tossut itse, saa nähdä.. 

Tällainen söpö baskeri lähti matkaan.


Nämä ihanat shortsit meiltä jo löytyykin ja katselin nyt samoja vaaleanpunaisina, mutta kauppaan jäivät vielä kuitenkin.

(Kuvat hm.com)

Kirpparilta tein taas tosi hyviä löytöjä, löysin toppahaalarin S:lle, vaikka ajattelinkin ettei tarvita haalaria kun olin jo ostanut tytölle talveksi takin ja housut. Löytyi kuitenkin tosi nätti ja priimakuntoinen pilkkahintaan, niin ompahan nyt sitten haalarikin. Myös välikausipuku löytyi kevääksi. Mulle tulee niin hyvä mieli kun löydän jotain tarpeellista kirpparilta paljon edullisemmin kuin uutena ostettuna. 

Illalla tämä mamma pääsi vielä rentoutumaan pitkästä aikaa jumppaan. Näin syksyisin sitä aloittaa taas ihan uudella innolla liikuntaharrastukset kesän jälkeen. Meillä on kivoja juttuja loppuviikolle vielä tiedossa, mm. lauantaina alkaa vauvauinti, mitä on jo odotettukin! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti