keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Päivän palat

Taas on viikko puolessa välissä. S on ollut tänään koko päivän hiukan kiukkuinen (joka ei kylläkään kuvista välity ;) ja nukkunut tavallista enemmän. Epäilen vahvasti että ensimmäinen hammas saattaisi nyt tehdä tuloaan, kun kädet on tänään menneet joka välissä suuhun ja kuolaa riittää. Yritin tytön suuta tunnustella, mutta en kyllä mitään hampaan alkuja sieltä löytänyt..

Liikkumisessa on edistystä tapahtunut. S ei vielä ryömi eteenpäin, mutta pyörimällä siirtyy paikasta toiseen ja pyörii napansa ympäri. Lueskelin tänään omaa vauvakirjaani ja itse olen jo kontannut 7 kuisena ja seisonut tuettuna 6,5 kuisena. S on syntynyt 5 viikkoa ennen laskettua aikaa, joten en kyllä ole tytön liikkumisesta ollenkaan huolissani. Kehitystä tapahtuu kuitenkin huimasti kokoajan.


Yöt on alkaneet sujua oikein mallikkaasti. Tyttö nukahtaa yöunille yleensä jo seitsemän jälkeen illalla ja nukkuu melko sikeästi aamuyöhön asti. Pari kertaa yössä saattaa parahtaa itkuun unissaan, mutta rauhoittuu heti kun saa tutin suuhunsa. Yleensä n. kuuden aikaan aamulla heräilee niin ettei enään rauhoitu tuttiin ja tässä vaiheessa otankin tytön viereen syömään aamun maitoannoksen ja melkein aina tyttö nukahtaa vielä siihen ja nukkuu sinne 8-9 asti vieressä. Olen imettänyt nyt enää vain yöllä/aamulla, päivisin S ei malttaisi enään juurikaan olla rinnalla.

Housut My cinnamon girl, paita Benetton.

Eilen illalla kaivoin kaapista esille kirpparilta jo ajat sitten ostamani hyppykiikun ja se olikin ihan huippu juttu. S nauroi melkein taukoamatta ja pomppi kiikussa ihan innoissaan. Näistä kiikuistahan ollaan montaa mieltä, mutta itse ajattelen että jos tyttö on silloin tällöin 10 minuuttia keinussa pomppimassa niin siitä tuskin on mitään suurempaa haittaa kehitykselle. Po.pin haalari otettiin ensikertaa käyttöön ja isohan se vielä on, mutta hyvin sai kokoa pienennettyä käärimällä noita resoreita. Haalari siis kokoa 80.



Riemua riitti!

Erityisen hauskaa oli kun kiikkua keinutti samalla kun tyttö pomppi itse vauhtia. Meillä on uloskin jo keinu varattuna, pitäisi vaan ostaa narut ja virittää paikalleen. Täytyykin laittaa pikapuoliin kuntoon niin päästäisiin uloskin kokeilemaan keinumista.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti