maanantai 17. syyskuuta 2012

Olohuonetta



Olohuoneessamme näyttää tällä hetkellä tältä. Kesällä olen tykännyt pitää ihan tällaisia kevyitä verhoja, hyvin vaaleaa värimaailmaa ja karsia muutenkin tavarat minimiin. Aina näin syksyisin alkaa taas kaivata pitkiä verhoja ikkunoihin ja kynttilöitä ja tyynyjä joka nurkkaan. 

Ajattelin jos saisin huomenna aikaiseksi pestyä olohuoneen ikkunat ja vaihdettua syksyisemmät verhot paikalleen. Viime syksynä ja talvena meillä oli aika paljon harmaata ja hopeaa valkoisen rinnalla, mutta nyt ajattelin laittaa ruskean ja kullan eri sävyjä yhdistettynä valkoiseen luomaan syystunnelmaa.

Verhot mulla löytyykin jo valmiina, muutaman uuden tyynynpäällisen joutuu ehkä käydä ostamassa..

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana olohuone ja värimaailma. Ei vaan kovin lapsiystävällinen näin reilu 1vuotiaan lapsen äidin silmin ;) Meillä on otettu kaikki mahdollinen sisustuskrääsä esiltä pois, samoin tuollainen jalkalamppu sai mennä varastoon. Poika tykkää myös repiä verhoja, penkoa kaappeja yms mukavaa :D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Mä kanssa luulen että joudun sisustusta miettimään vähän uusiksi kun tuo tytsy tuosta lähtee enemmän liikkeelle ;) Saas nähdä sitten oonko jo kohta vaihtamassa noita rullakappoja takaisin.. ;)

    VastaaPoista