perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi


Hyrrrr, ulkona tuiskuaa ja tuulee, ensilumi satoi tänään. Täydellinen aamu tehdä takkaan tulet ja sytyttää muutama kynttilä. Tällaisina aamuina sitä osaa todella nauttia siitä ettei tarvitse lähteä töihin. Noustiin S:n kanssa jo ennen seitsemää. Syötiin aamupuurot ja tyttö viihtyi itsekseen lattialla lelujen keskellä, äiti sai rauhassa käpertyä vilttiin sohvalle vielä hetkeksi torkkumaan.

Yöunet jäi viime yönä hiukan katkonaisiksi. S aloitti heräilyn jo kahden aikaan ja ennen neljää otin tytön viereen nukkumaan. Katkonaista tytön uni oli vieressäkin ja hereillä oltiin jo puoli seitsemältä. Juuri kun täällä kirjoitin yömaitojen jääneen jo kokonaan pois, niin viimeyönä otettiin takapakkia. S nukahtaa yöunille yleensä jo ennen puolta kahdeksaa illalla, niin ymmärrän kyllä hyvin että nälkä saattaa aamuyöstä yllättää. 

Yövalvomisien kanssa ollaan kyllä omasta mielestäni tämä vauva-aika päästy melkoisen helpolla. Nämä nyt alkaneet heräilyongelmat ovat oikeastaan ainoat, jotka ovat omia yöuniani häirinneet. 
Että en voi kyllä valittaa! 

Ihanaa tänään alkaa viikonloppu, siivousta ja kaupassa käyntiä tälle päivälle luvassa!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti