torstai 4. lokakuuta 2012

Kuulumiset tänään

Vietettiin tänään S:n kanssa melkein koko päivä ystävien luona. Oltiin nähty viimeksi alkukesästä ja olikin ihana päivittää kuulumiset pitkästä aikaa. Joidenkin ystävien kanssa pidemmät tapaamisvälit ei ystävyyssuhdetta muuta mihinkään ja juttu luistaa samaan tapaan vaikkei olisi nähnyt toista pitkään aikaan. Tämä ystäväni K on yksi niistä.

K:lla on 1v4kk:n ikäinen tyttö M, jonka touhuja oli tänään ihana seurata. Niin iso tyttö jo! Yksi hujaus niin S on samanikäinen. Harmikseni unohdin kameran kotiin ja jäi taas monta hauskaa tilannetta tallentamatta..

Kiitos kivasta päivästä K ja M <3

Käytiin S:n kanssa samalla reissulla vähän myös ostoksilla, löytyi mm. takki mulle itselleni ja S:lle alennuksesta muutamia juttuja. Näistä ehkäpä lisää myöhemmin..

 Viime viikolla poikettiin siskoni kanssa kaupungilla ja silloin tarttui mukaan Name It-neuletunika ja konttaussukkikset S:lle.


Meillä on nyt kaksi edellistä yötä mennyt vähän levottomissa merkeissä kun S on keskellä yötä herännyt ja alkanut touhuta vaikka mitä sängyssään. Kieritään ympäri 180 astetta, revitään vuodekatosta alas, nauretaan, huudetaan, kikatetaan, pöristään ja hölötetään omiaan. Tätä kesti viime yönäkin n. kaksi tuntia. Uusia taitoja tulee kokoajan lisää ja niitä on sitten keskellä yötä kivaa ruveta harjoittelemaan. 

(Paita Me&I, housut H&M)

Huomenna lähdetään reissuun, mennään Mammulle (=äidilleni) pariksi päiväksi. Ohjelmassa on samalle reissulle myös mm. vauvatreffit useamman tänä vuonna syntyneen vauvan ja heidän äitiensä kanssa.

Kuulemisiin!
-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti