maanantai 15. lokakuuta 2012

Lastenhuoneen päivitystä

Vaihdoin tänään S:n huoneeseen verhot. Nämä Svaneforsin bretagne kapat meillä oli aikaisemmin olohuoneessa.  Tytön huoneessa oli ennen tätä samantyyliset itse ompelemani vaaleanpunaiset pellavaverhot, joista tykkäsin myös kovasti, mutta kun nämä vapautuivat olkkarista ajattelin kokeilla niitä tänne ja nämä sopivatkin oikein kivasti.


Tyynynpäälliset siirtyi myös olkkarista tänne, samaa Bretagne-sarjaa kuin verhotkin.




Syksyn mittaan huoneeseen on tulossa muitakin muutoksia. Suurimpana varmaankin se, että S itse muuttaa nukkumaan tänne luultavasti tämän vuoden puolella. Tytön unet tuntuvat kärsivän pienimmistäkin äänistä, niin ajateltiin ehkäpä lähiaikoina ainakin kokeilla jos nukkuminen omassa huoneessa toisi helpotusta tähän. Täytyy itse vaan henkisesti valmistautua tähän vielä vähän aikaa.. ;) 

Tuo kattolamppu on menossa vaihtoon, tämä nykyinen on vaan jäänyt kattoon roikkumaan kun huone toimi aikaisemmin vierashuoneena. Hoitopöytä lähtee myös varastoon, se on toiminut täällä vaan kakkoshoitopöytänä ja ollut melko vähällä käytöllä. Tytön sänky tuleekin juuri tuohon hoitopöydän ja lipaston paikalle, myös lipasto siirtyy varmaan muualle. Haaveilen myös tuon sängyn tilalle jonkinlaista divaania tai nojatuolia.

Ikean reissu olisi tarkoitus tehdä lähiaikoina ja sieltä olisi S:n huoneeseen tulossa ainakin tämä Hemnesin sivupöytä ja siihen korit leluja varten.


(Kuvat: Ikea)

  
Näitä koreja meiltä jo löytyykin 2 kappaletta valmiina. Varmaan spraymaalilla maalaan ne vaan ensin valkoisiksi. Leluja on jo nyt kertynyt jonkin verran ja onkin ihan kiva saada suurin osa niistä siististi piiloon tytön omaan huoneeseen.

Eli Ikean reissua odotellessa siis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti