sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä

Meidän isänpäivän vietto aloitettiin melko aikaisin aamusta. S itkeskeli puoli kuuden aikoihin sängyssään ja heräsikin sitten normaalista poiketen kokonaan kun menin laittamaan tuttia. Siirryttiin tytön kanssa alakertaan, jotta iskä saisi vielä nukkua. Maitopullo kehiin ja tyttö viereen sohvalle. Varmaan puolisen tuntia S touhusi vieressä omiaan, mutta sitten aamu-unisen äipän onneksi nukahti uudestaan. Puoli ysiin asti nukuttiin sohvalla ja lähdettiin siitä herättämään iskää isänpäivä-aamiaiselle. Vietiin sänkyyn iso kuppi kahvia, herkkuleivos, itse askarreltu kortti ja lahjat.


Meidän iskä sai lahjaksi perus käyttövaatetta, pipon, sukkia ja hupparin.


Oltiin askarreltu kortit, joihin painettiin S:n kädenjälki.
Iskälle ja molemmille papoille.


Aamiaisen jälkeen kerättiin kamat kasaan ja lähdettiin ensin miehen isää onnittelemaan ja sen jälkeen toiselle papalle, isälleni syömään. Käytiin viemässä myös kynttilä oman pappani haudalle.

Huomenna aion penkoa joulukoriste-laatikkoani ja viritellä valoja ympäriinsä. Saa nähdä kuinka moni valosarja on taas vuoden aikana sanonut itsensä irti.

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Emmi-

2 kommenttia:

  1. OI, hienot kortit!
    Mä väänsin omalle iskälle rautalangasta tikku-ukon, harmi kun en ottanut kuvaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihan hienot tuli, vaikka toi kädenjäljen painaminen ei ollut mitään helpointa hommaa, painettiin keväällä ristiäiskutsuihin jalanjälki ja se sujui yllättäen paljon helpommin silloin 3 viikkoisena ;) Rautalanka-ukko kuulostaa kivalta!

    VastaaPoista