tiistai 20. marraskuuta 2012

Joulupuu on rakennettu

Siirsin meidän makkarissa olleet peikonpähkinäoksat olkkariin ja koristelin ne joulupalloilla. Ensimmäinen joulupuu on siis rakennettu ;)




Tilasin meille eilen Hobbyhallista joulukuusen. Aikaisemmin oon vannonut aidon joulukuusen nimeen, mutta nyt oon nähnyt niin aidon ja upean näköisiä muovisia versioita, että oma mieli on muuttunut. Nähtäväksi jää kelpuutanko tän version, oon meinaan aika tarkka tässä asiassa. 
Hobbyhallin kuusi oli ainakin kuvassa tosi kauniin ja aidon näköinen ja hinta oli ihan kohtuullinen. Olisi vaan aika kiva jos kuusen voisi laittaa jo paria viikkoa ennen joulua ja pitää rauhassa vaikka loppiaiseen asti. Aikaisemmin kun tuntuu että se on rapissut jo parin päivän päästä ihan urakalla. 
Ajattelin että muovikuusi olisi myös lapsiystävällisempi vaihtoehto, eikä tarvitsisi kokoajan olla imurin kanssa metsästämässä jokaista neulasta lattialta.

-Emmi-

2 kommenttia:

  1. Me mennään tämä joulu ainakin oikealla kuusella, mutta saas nähdä todetaanko muovikuusi paremmaksi :D Löytyy tuolta varastosta onneksi ihan hyvännäköinen muovikuusikin.

    VastaaPoista
  2. Aito kuusi olis kyllä ihana, mutta eipä tuo muovinenkaan hullummalta näytä ;)

    VastaaPoista