sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Uudistunut makuuhuone

Viikonloppu on taas vierähtänyt. Meillä se on vietetty pitkälti remontti- ja rakennushommissa. Itse oon tuunannut sisustuskärpäsen puraisemana makkaria uuteen uskoon ja meidän perheen iskä on pakertanut autokatoksen kimpussa ulkona. 

Perjantaina pääsin aloittamaan makkarin päätyseinän maalauksen ja lauantaina sain projektin valmiiksi. Seinässä on pohjalla Tikkurilan sävy L487 Kontiainen ja päällä Tunto-struktuuripinnoite samassa sävyssä. Kuvioinnin tein ihan saunanpesuharjalla harjaamalla vetoja ristiin rastiin. Tämän kuivuttua päälle on pensselillä levitetty vielä Taika-helmiäislasyyri sävy kulta ohennettuna reilusti vedellä.

 Lauantaina loppupäivä kuluikin sitten uutta makkaria sisustaessa, verhot meni vaihtoon ja uusia tyynyjä tuli lisää. Olen kyllä lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen, seinästä tuli juuri sellainen mitä olin ajatellutkin! Ja mikä parasta, tämä muutos ei periaatteessa maksanut mitään! Maalit oli jääneet yli aiemmista maalauskohteista ja tyynyt ja verhot löytyi jo valmiina omasta kaapista.






Myös S:n sänky on nyt viikonlopun aikana siirretty tytön huoneeseen ja tyttö on nyt nukkunut 2 yötä omassa huoneessaan. Ajateltiin nyt kokeilla jos tästä olisi apua tytön jatkuviin heräilyihin ja nyt ainakin näiden kahden yön perusteella voisi sanoa, että heräilyt on kyllä vähentyneet.

Tänään oltiin S:n kanssa treffaamassa ystäviä glögin ja jouluherkkujen merkeissä. Saldona voisi siis todeta viikonlopun olleen varsin onnistunut! 
Ensi viikolla luvassa taas ohjelmaa, tiistaina lähdetään S:n kanssa pappalaan pariksi päiväksi ja viikonloppuna päästään juhlimaan meidän iskän ensimmäistä isänpäivää. Jee!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti