keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kesäkäsityöt

Eilisellä kauppareissulla osui lehtihyllyssä silmään Novitan uusi teemanumero kesäkäsityöt. Nappasin lehden mukaan ja se olikin pullollaan ihania ohjeita. Mm. ihania virkattuja mattoja, virkattu laukku, vauvan hellehaalari, tyynynpäällisiä, ym. kivaa puuhastelua. Aikaa vaan pitäisi löytää jostain lisää, että ehtisi kaikki suunnitelmat toteuttamaan. Miksiköhän paras inspiraatio tekemiseen iskee aina juuri silloin kun nenän edessä on vino pino tekemättömiä kouluhommia...

Suunnittelin muuten värjääväni muutamat meidän vanhat lakanat pesukonevärillä ja uusiokäyttäväni ne matonkuteina. Lehdessä oli nimittäin aika kiva uusi virkattu matto malli ja muutakin kivaa tehtynä tuubi-langasta, jonka sijaan ajattelin kokeilla käyttää kierrätyskudetta. 


Ompeluksiakin olisi suunnitteilla. Siskoni on innostunut aplikoimaan ihania juttuja tekemiinsä vaatteisiin ja marssinkin hänen oppiinsa heti kun saan kouluhommia vähän purettua. Kankaita olisi hamstrattu valmiiksi kaapit pullolleen ja kädet syyhyää päästä ompelukoneen kimppuun.

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Tuo lehti on hankittava, olen jotenkin heikkona mattoihin! :)

    VastaaPoista
  2. Sama täällä!:) Suosittelen, oli tosiaan kivoja juttuja!

    VastaaPoista