sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Terveisiä messuilta!

Käytiin viikonloppuna pyörähtämässä kevätmessuilla Helsingissä. Ollaan käyty näillä messuilla jo useampana vuonna ja koskaan eivät ole tuottaneet pettymystä. Ja taas tänäkin vuonna löytyi vaikka mitä ihanaa katseltavaa ja ostettavaa. Ihana varaslähtö kevääseen ja sitä kaivattiinkin, täällä on koko viikonloppu satanut vettä ja ollut melkoisen harmaa ja tylsä keli.

S viihtyi uskomattoman hyvin mukana koko päivän, jaksoi kiltisti istua rattaissa katselemassa, välillä poikettiin leikkipaikassa mistä löytyikin kaikkea kivaa tekemistä. 


Ostettavaakin löytyi, mm. tämä ihana hortensia jonka toivon kestävän sisällä siihen asti että saisin sen keväämmällä siirrettyä ulos. Näistä olisi ihana tehdä ruukkuasetelmat muratin kanssa terassille. Hortensia olisi ihana laittaa myös puutarhaan ihan maahankin asti, ilmeisesti vaan talvehtiminen saattaa olla haasteellista. Syyshortensia meillä ainakin kasvaa pihassa ja se on kyllä talvehtinut hyvin.


Siemeniä löytyi myös kasvimaalle ja daalioita kukkapenkkiin, jotka ajattelin tänä vuonna esikasvattaa. Viime vuonna laitoin suoraan maahan ja kukkivat vasta myöhään syksyllä, jospa nyt saisi esikasvatuksella vähän aikaisemman kukinnan. Muut varmaan kylvänkin vasta suoraan kasvimaalle ja tomaatit, kurkut ja kesäkurpitsan ostan valmiina taimina. 

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti