keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Olohuoneen tunnelmaa

Ihana iltaisin sytytellä koko talo täyteen kynttilöitä. Tässä muutamia kuvia olohuoneesta, listoja puuttuu vielä täältäkin, mutta pikkuhiljaa ehkä nekin löytävät paikkansa.. 


Talon vanhoja kalusteita ovat tuo tv-tasona toimiva senkki ja pieni pyöreä sivupöytä. Senkki on maalattu valkoiseksi ja siihen on vaihdettu uudet vetimet. Pikkupöydälle en ole tehnyt mitään, se oli aika ihana juuri tuollaisenaan. Huoneen nurkkiin meillä on tulossa heinäseipäät. Lautaseinät löytyi vanhojen pinkopahvien alta ja ne on käsitelty kertaalleen himmeällä paneeliässällä. 


Eteisessä näkyvillä kauhea johtoviidakko, siihen on kotelointi ja listat tulossa päälle. Melkoinen määrä johtoja kun kaikki talon sähköt laitettiin uusiksi. Olohuoneen oviaukon suurensimme myös miltei puolet isommaksi ja ovet poistettiin, näin saatiin lisätilaa eteiseen.


Pönttöuunin teetätimme vanhan huonokuntoisen ja rapistuneen tiiliuunin tilalle ja olemme uuteen uuniin olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Lämpöä saa nopeasti ja uuni pysyy myös pitkään lämpimänä. 





Olohuoneesta saatiin kyllä aikalailla sellainen kuin oltiin ajateltukin. Tässä vielä lopuksi muutama kuva siitä mistä lähdettiin tammikuussa liikkeelle...




Kivaa loppuviikkoa kaikille täällä piipahtaville! <3

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä!! Ei muuta kuin Suomein kauneimpaan kotiin osallistumaan..!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Krista!:) Ehkäpä sitten jokusen vuoden päästä.. ;)

    VastaaPoista