tiistai 14. lokakuuta 2014

Pasta carbonara

Tänään meillä syötiin pastaa. Meillä tykätään italialaisesta ruoasta ja pastaa teenkin usein sillä periaatteella, että sekaan laitetaan sitä mitä kaapista sattuu löytymään.


Pasta Carbonara

Fettucine nauhapastaa
Palvikinkkua kuutioituna
Sipulia
Pekonia
Herkkusieniä
Ruokakermaa 
Mustaleima emmental-raastetta
Pinnalle Parmesan raastetta
Mausteita oman mielen mukaan

Keitä pastat reilussa vedessä. Kuutioi kinkku, pekoni ja sipuli, ruskista pannulla niin että saavat vähän väriä. Lisää joukkoon myös herkkusienet ja ruokakerma. Anna kiehua ja mausta. Lisää keitetyn pastan joukkoon ja samalla sekoita mukaan myös mustaleima raastetta.  Annoksen päälle vielä parmesania ja tuoreita yrttejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti