lauantai 25. lokakuuta 2014

Viikonloppuun

Meillä ollaan nykyään päivistä melkoisen sekaisin. Meidän perheen iskä aloitti syyskuun alussa uudessa työpaikassa. Työt on vuorotöitä ollen aina neljä päivää töissä ja sen jälkeen neljä vapaalla. Työviikko tämän viikon osalta starttaa huomenna, joten ei oikein tunnu viikonlopulta. Samapa se toisaalta milloin sitä vapaata viettää kun itsekin on nyt kotona.




Kuvia on tullut napsittua pihalta. Muutama aurinkoinenkin päivä viikkoon osui, vaikka tämä päivä on ollut tosi kylmä ja tuulinen. Ensilumen hiutaleitakin on muutamia sadellut ja vähän jäänyt maahankin asti.



Muutama viikko sitten meillä vieraili pihasuunnittelija, jolta tilasimmekin täydellisen suunnitelman pihaamme. Sen pohjalta olisi sitten tarkoitus ensi keväänä aloittaa pihatöitä. Jännää nähdä mitä kaikkea suunnittelija keksiikään ehdottaa. Marraskuun loppuun mennessä suunnitelma pitäisi olla valmis ja ainakin kerran olisi vielä suunnittelukäynti tontilla ennen sitä. 

Tänään saapui myös kuistille ja yläkertaan tilaamamme uudet ikkunat sekä uusi ulko-ovi. Niitä päästäänkin varmaan sitten kohta puoliin asentamaan paikoilleen ja sen jälkeen päästään sitten muutenkin yläkerran remontin kimppuun. Ainakin paketeissa ikkunat ja ovi näytti siltä kuin pitääkin, toivotaan että myös paikoillaan ;)

Ihanaa viikonloppua!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti