perjantai 11. tammikuuta 2013

10 kk

10 kuukautta tuli mittariin jo viikko sitten, mutta vasta tänään oltiin neuvolassa hakemassa S:lle uudet lukemat. Paino 10445 g, pituus 74,5 cm ja päänmpärys 45,2 cm.

Aamulla S herätti jo seitsemän aikoihin. Ei auttanut vaikka kuinka yritin saada tytön vielä nukahtamaan viereen hetkeksi. Aamupuuro tulille, S:lle puuroa, itselle puuroa, koirat ulos ja ruoat niille, itse suihkuun ja S istumaan viereen kylpyyn, S:lle vaatteet, itselle vaatteet, meikit naamaan ja hiukset kuntoon, ja kymmenen aikoihin  liikenteeseen. Kiire tuli silti vaikka noustiin 3 tuntia ennen lähtöä. 

Käytiin ensin lääkärissä näyttämässä S:n ihottumaa, rasvoja määrättiin nyt 3 erilaista, toivotaan että niistä olisi apua. Sen jälkeen S nukahtikin autoon ja itse hoidin muutaman asian S nukkuessa autossa kuin tukki, ja sen jälkeen neuvolaan. Neuvolasta ajettiin suoraan kotiin ja paineltiin naapuriin kahville. S nukahti toisille päikkäreille vasta puoli viiden aikoihin ja nukkui pari tuntia. Yöunille käynti olikin siitä seuraten sitten melkoista taistelua, virtaa olisi riittänyt vaikka kuinka paljon.

Viime aikoina olen erityisesti huomannut ja pistänyt merkille kuinka vauhdikas tapaus tyttäremme onkaan. Neuvolassa ja lääkärissä ei ujosteltu yhtään ja reippaasti tutkittiin heti koko huone läpi ja kiivettiin terkan jalkaa pitkin ylöspäin. Kotona vauhti on melkoista, silmänräpäyksessä ollaan tyhjentämässä auki jäänyttä tiskikonetta, huojumassa yhden käden varassa tai konttaamassa pikavauhtia äitiä tai iskää karkuun. Ja vauhti vain yltyy koko ajan kun uusia juttuja keksitään lisää.. Ihana, niin rakas oma Touhu-Tiina!


Nyt toivottelen hyvää viikonloppua ja yötä, nukkumatti kutsuu tätä äippää! 
Huomenna luvassa esittelyä POPin paketista jonka hain tänään postista.

-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti