lauantai 12. tammikuuta 2013

Raitaa!

Eilen hain raidallisen paketin postista. POPilla on edelleen menossa hyvät alet nettikaupassa ja sieltä tuli ostoskoriin klikkailtua S:lle kevätvaattetta.

 POPilla nuo koot on mielestäni aina aikaisemmin olleet melko reilua mitoitusta, mutta nyt huomasin että ei pidä paikkaansa ihan kaikkien vaatteiden osalta. 

Meidän paketista löytyi yöpaitamekko, koko 86, tämä on aivan valtava. Hihoja tosin saa hyvin käännettyä, mutta varmaan aikaisintaan ensi syksynä otetaan meillä käyttöön.


Pipo kevääksi, kokoa 48.


Ihanaa raitaa! Bodyt on melko reilua kokoa. Näistä tuon punavalkoraidallisen uskalsin ottaa vielä koossa 74 ja sopikin vielä oikein hyvin. Kaksi muuta on kokoa 80 ja pääsevät jo heti käyttöön, mutta kasvunvaraa löytyy hyvin, varmaan menevät käytössä koko kevään.


Nämä housut taas on tosi pienen oloiset. Nämä on kokoa 80 ja juuri ja juuri sopii vielä S:lle. En kuitenkaan viitsi palauttaa, otetaan heti käyttöön niin menee kuitenkin jonkun aikaa.


Nämä pienet suloisuudet tilasin vauvalahjaksi. Nämäkin oli vähän tavallista pienempää kokoa.


Tällaista täytettä meidän vaatekaappiin. Alesta olen yrittänyt etsiä vielä välikausihaalaria/pukua kevääksi, aikaisemmin syksyllä tilaamani kevääksi käyttöön ajateltu POPin haalari 86 koossa on niin valtava että menee aikaisintaan syksyllä. Tuntuu vaan vähän hankalalta kun nuo koot tuntuu heittelevän aika paljon eri merkeillä. 

Muutenkin tuntuu vähän hankalalta miettiä minkälainen haalarin pitäisi olla, ihan vaan kuorihaalari ja alle tarpeen mukaan lämmikettä vai joku vähän paksumpi versio? Vai takki ja housut? Minkälaisia kevätvaatteita teidän reilu 1-vuotiaat on käyttäneet? Varmaan joku sade/kura-asukin olisi tarpeen ainakin syksyksi päiväkotia varten.

 Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

-Emmi-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti