tiistai 1. tammikuuta 2013

010113

Vuoden ensimmäinen päivä kohta takana. 

Täällä ollaan jännittyneissä tunnelmissa, sillä huomenna heti aamusta alkaa paluu työn ääreen! S menee osaksi siskolleni hoitoon ja viikonloppuna S oli harjoittelemassa hoidossa oloa muutaman tunnin yksinään. Tyttö oli käyttäytynyt kuin unelma, ei kitissyt ollenkaan, söi ja nukkui ilman mitään kiukutteluja ja leikit serkkupojan kanssa onnistuivat hyvin. Toivotaan että jatkossakin sujuu yhtä hyvin! Eiköhän, sillä siskoni on S:lle hyvinkin tuttu ihminen, kun melkein joka päivä nähdään, kun naapureina asutaan. 

Uudenvuodenaatto vietettiin rauhallisissa merkeissä naapuruston kesken. Puolenyön aikaan katseltiin raketteja ikkunasta.

Tänään oli vähän kurja ilma ulkona ja ei juuri ulkoiltu. Räystäät tippui vettä ja loskaa koko piha täynnä. Kuva ei siis ole tältä päivältä, pari viikkoa sitten käytiin pulkkailemassa ja nappasin sen nyt tähän kun en jaksa nyt kamerasta siirtää tuoreempia.


Ruotsin prinsessa Estellestäkin oli tänään muuten julkaistu suloisia pulkkailukuvia, hauska seurata Pikku-prinsessan kasvua, kun ovat melkein saman ikäisiä S:n kanssa.

Nyt nukkumaan, niin huomenna jaksaa olla pirteänä töissä! 
Oikein ihanaa vuoden aloitusta kaikille täällä vieraileville!

-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti