maanantai 31. joulukuuta 2012

Meidän vuosi 2012

Ihan mieletön vuosi takana.

Meille niin ikimuistoinen, esikoistyttäremme ensimmäinen vuosi <3

Vuosi alkoi ikävissä merkeissä, kun jouduimme jättämään tammikuussa jäähyväiset rakkaalle papalleni. Helmikuu kului suurimmaksi osaksi työn touhussa ja ajatukset pyörivät pian alkavassa äitiyslomassa. Tehtiin viimeisiä hankintoja vauvaa varten ja kaikki alkoikin olla valmiina. 

Maaliskuun alussa alkoi pitkään odotettu äitiysloma. Perjantaina tein viimeisen työpäivän ja samalla viikolla otettiin myös näitä masukuvia. Lauantaina vietettiin ensimmäistä äitiyslomapäivääni ihmetellen ja suunnitellen seuraavan viikon ohjelmaa.


Suunnittelut jäikin sikseen, kun masu-asukki alkoikin ilmoitella tulostaan yöllä ja esikoistyttäremme kiirehti täysin yllättäen ja vauhdilla maailmaan sunnuntai aamuna 4.3.2012 klo 6.39, tasan viisi viikkoa ennen laskettua aikaa.

Voi sitä onnentunnetta kun nähtiin hänet ensi kerran <3



Alkoi totuttelu uudenlaiseen arkeen ja elämiseen pienen ihmisen ehdoilla. Ristiäisiä vietettiin huhtikuussa ja tyttäremme sai maailman kauneimman, juuri hänelle sopivan nimen <3



Toukokuussa vietettiin ensimmäistä äitienpäivääni. Kesäkuun alussa nautittiin alkavasta kesästä paljon ulkoillen ja omasta pihasta nauttien. Aloiteltiin autokatoksen rakennusprojektia ja pystytettiin kasvihuone.



Kesä- ja heinäkuussa vauva-arki muuttui haastavammaksi refluksi-oireiden ilmaannuttua kuvioihin, onneksi ne kuitenkin saatiin pian lääkityksellä kuriin ja oireet alkoivat helpottaa.


Heinäkuun lopulla saimme ihanan pienen serkun naapuriin <3 Siitä alkoikin taas uudenlainen arki kun vauvoja olikin yhtäkkiä kaksi.


Heinäkuussa aloitin myös tämän blogin kirjoittamisen, toiveena saada tänne tallennettua arkeamme. 



Loppukesästä oli muutamia juhlia ja saatiin juhlamekkojakin käyttöön. Elokuussa sitä havahtui siihen että kesä alkaa olla jo ohitse ja syksy häämöttää nurkan takana.


Syyskuussa vietettiin puolivuotis-synttäreitä ja pikkuvauva-aika alkoi olla pikkuhiljaa taakse jäänyttä elämää ;)


Lokakuussa harjoiteltiin kovasti liikkeelle lähtöä ja vihdoin päästiin eteenpäinkin ja marraskuussa noustiin jo konttaamaan. 


Marras- joulukuun vaihteessa käytiin minilomalla Flamingossa rentoutumassa ennen joulukiireitä. Ensimmäinen hotelliloma sujui oikein mainiosti.


Joulukuussa alkoi harjoitukset nousta pystyasentoon ja pian sitä jo opittiinkin nousemaan kokonaan pystyyn asti.



Jouluvalmisteluja tehtiin melkeimpä koko joulukuu ja kuukausi huipentui ihanaan joulunviettoon omassa kodissa läheisten kesken. Joulun jälkeen otettiin muutamia askeleita tuen varassa ja jokeltelu on muuttunut enemmän puheelta kuulostavaksi siansaksaksi.



Suuria tunteita laidasta laitaan, iloa ja surua, odottamista, kipua, ikimuistoisia onnenhetkiä, kyyneleitä, vauvantuoksua, väsymystä, nautiskelua, pohdintaa, riittämättömyyttä, iloitsemista toisen onnesta, riemua onnistumisesta, kynttilänvaloa ja ennen kaikkea RAKKAUTTA.

 Kaikesta huolimatta, hetkeäkään en vaihtaisi pois. Elämäni paras vuosi <3

Ihanaa alkavaa Uutta Vuotta 2013 kaikille!!!

-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti