keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Reissussa

Viime viikonloppu vietettiin minilomalla Flamingossa. Oltiin ensimmäistä kertaa hotellissa yötä S:n kanssa ja kaikki sujui yllättävän helposti. Eniten arvelutti miten tyttö suostuu nukkumaan päiväunensa, mutta unet sujuivat tosi helposti rattaissa tai hotellihuoneessa nukkuessa. S viihtyi hotellihuoneessa hyvin, kun olin varannut muutamia leluja mukaan.


Me oltiin onneksi perillä jo torstaina, ennen lumimyräkkää. Perjantaina maisema hotellihuoneen ikkunasta näytti tältä.


S viihtyi hyvin myös ravintolassa ja jaksoi istua suht hyvin paikallaan maissinaksuja mutustaen.


Saatiin itse syödä rauhassa omat annoksemme S:n viihtyessä syöttötuolissa. Hyvää oli!


Kameran hihnaa maisteltiin välillä, vinkkinä äipälle: vois sitä tietty muutakin syödä... ;)



Kahvilassa poikettiin shoppailujen lomassa. Oli kyllä kiva kun Flamingosta pääsi kätevästi sisäkautta Jumboon ostoksille, ei tarvinnut pukea ulkovaatteita missään vaiheessa päälle. 


Torkut rattaissa ja hyvin nukutti! Iskän kanssa S pääsi katsomaan myös joulupukkia, äipän shoppailut alkoi meinaan välillä kyllästyttää niin S:ää kuin iskääkin ;)



Käytiin myös kylpylän puolella, S tosin oli sen aikaa äitini kanssa hotellihuoneessa. Ei viitsitty ottaa tyttöä kylpylän puolelle mukaan, vaikka hyvin siellä olisi varmasti pärjännyt, oli ihan matala taaperoikäisten allas jossa S olisi varmasti viihtynyt hyvin. Ensi kerralla sitten, varmasti tulee Flamingoon lähdettyä uudestaankin, sen verran tykästyttiin paikkaan.


Tosi mukava paikka siis ja reissu sujui hyvin! Itse olin valmistautunut siihen että osa ajasta nökötetään hotellihuoneessa ja yritetään saada kaikin keinoin tyttöä viihtymään, mutta eipä tarvinnut paljon huoneessa oleilla, sen verran paljon oli tekemistä niin Flamingossa kuin Jumbossakin. Voin siis hyvin suositella paikkaa lapsen kanssa matkustaville, hyvin oli otettu lapsiperheet huomioon. 

Seuraavana meidän hankintalistalla on kunnolliset matkarattaat. Meillä oli nuo Emmaljungan isot vaunut mukana ja täytyy sanoa, että pienemmät kärryt kääntyvillä pyörillä olisi kyllä huomattavasti kätevämmät tällaisilla reissuilla ja ostoksilla ylipäänsä. On jo pitkään ollut harkinnassa hankkia, mutta tähän asti on pärjätty noiden isojen vaunujen kanssa. Suosituksia näppäristä matkakärryistä ottaisin mielellään vastaan jos joltakulta kokemuksia löytyy!

Nyt siirryn kodinhoitohuoneen puolelle jatkamaan järkyttävän pyykkivuoren purkamista, mulla on koko alkuviikko mennyt kirpparikamoja laitellessa, niin pyykkäys on jäänyt melkein kokonaan. S on nukkunut tyytyväisenä sängyssään jo pari tuntia, tänään nukahtikin melkein samantien sänkyyn päästyään. Eilen ei päästykään ihan noin helpolla, S oppi alkuviikosta nousemaan polviseisontaan sängyssään (kerran nousi ihan ylöskin asti) ja varmaan yli 20 kertaa tyttö nousi ylös, ennenkuin suostui nukahtamaan. 

Huomenna noustaan hyvissä ajoin nostamaan lippu salkoon. Ollaan aika huonoja muistamaan liputuspäivät, itsenäisyyspäivä on kuitenkin vielä tähän asti muistettu..;) Itsenäisyyspäivää meillä vietetään perinteisesti; saadaan ruokavieraita, rentoudutaan kotona, ehkä leivotaan ensimmäiset joulupiparit, syödään hyvin ja illalla katsotaan Linnan juhlia telkkarista.

Tunnelmallista Itsenäisyyspäivää kaikille!

-Emmi-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti