lauantai 8. joulukuuta 2012

Purukaluston ensimmäinen

Tänään ollaan viipotettu menemään koko päivä melkoista kyytiä. Aamulla vauvauintiin, jonka jälkeen pikaisesti käymään kotona pissattamassa koirat. Kotoa kiireen vilkkaa kirpparille viemään lisää tavaraa ja siivoamaan pöytä ja sen jälkeen vielä jouluostoksille kaupungille. Huh huh, kotona oltiin vasta puoli viiden kieppeillä. Sen verran tuli taas tuo jouluryysis koettua, että loput joululahjaostokset taidan tehdä suosiolla nettikaupoista.

 Mummi tuli käymään illalla ja siinä kahvin juonnin lomassa kyseli joko S:lle on tullut ensimmäinen hammas. Samalla syötin tyttöä, kun lusikka kalahti siihen malliin suussa että tajusin, siis siellähän tosiaan on HAMMAS! Vihdoin ja viimein, ja ihan huomaamatta. Ei siis ainakaan tämä ensimmäinen leego aiheuttanut minkäänlaista muutosta tytön käytöksessä. Toivotaan ettei loputkaan hampit kovasti kiusaisi.


Ostettiin muuten tänään meille itsellemmekin kiva joululahja, joka tosin oli ihan pakko ottaa käyttöön jo heti ;) Siitä lisää ehkäpä huomenna...

-Emmi-

Ps. Kuva on otettu toissapäivänä kun sain "hyvän idean" antaa S:n syödä itse päivän lounas. Kerkesin laittaa lautasen tytön eteen, ottaa tämän kuvan, ja käännyin sekunnin murto-osaksi ottamaan ruokalapun tiskipöydältä, kun lautanen jauhelihoineen olikin sitten jo ympäri keittiön lattiaa. Ei taas mennyt tämän mamman visiot ja todellisuus ihan yksiin, mutta mitäs siitä, syötiin sitten sosetta purkista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti