perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulumuistamiset tänä vuonna

Meidän joulumuistamisiksi tein tänä vuonna kinuskisia joulupikkuleipiä ja paholaisen hilloa.




Joulukorteista tuli tänä vuonna tämän näköisiä. Ihan onnistuneet otokset kortteihin saatiin lopulta. 


Jokohan nyt alkaisi jouluaiheet olla läpikäyty? ;)

S:n joululahjoja en ole jaksanut alkaa kaikkia kuvailemaan. Tyttö sai ison läjän vaatteita, villasukat, kävelyvaunun, tossuja, kirjoja, ison tiikeripehmolelun ja Gantin tähtityynynpäällisen. Itselle saatiin leffalippuja, villasukkia, keittokirja, suklaata, Pentikin mukeja, pellavaiset pesulaput ja ihana punainen kastehelmi-tuikkukippo.
 Ihania lahjoja kaikki!

Ale-ostoksiakin on tullut jonkin verran tehtyä, tänään P.OPin nettikaupasta, sekä jo ennen joulua h&m:ltä. Tänään on vietetty rentoa vapaapäivää koko perheen voimin ja lisäksi nuorimmat sisarukseni ovat olleet meillä pari päivää viettämässä joululomaa. S on tänään ja eilen ollut tosi itkuinen, luulen että kolmas hammas saattaa olla tuloillaan ja laitoinkin tytölle supon yöksi. Toivotaan että huomenna olisi jo parempi päivä.

-Emmi-

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut kanssa mölyä ja kiukkua viimeiset kolme päivää.. Tänään illalla helpotti se, että heitin pojalta vaatteet pois ja annoin sen touhottaa pelkässä vaipassa. Annoin myös särkylääkettä, mutta en huomannut mitään vaikutusta. Plaah, toivotaan että huominen olis helpompi teillä ja meillä! :)

    VastaaPoista
  2. Plaah, tosiaan on tylsää tämmönen :( Meillä tuntuu että mikään ei oo oikein ollut hyvä ja kokoajan pitäisi päästä mun syliin ja siinäkin sitten hetken päästä aletaan kiukuta... Mutta tosiaan parempaa onnea huomiselle! :)

    VastaaPoista