tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukiireitä

Huhheijaa, melkoisen kiirusta pitelee meillä päin. Joulu tulee melkoisella vauhdilla ja suuri osa hommista odottaa tekijäänsä. Viikonloppu vierähti mukavissa merkeissä, kummitytön perhe oli koko viikonlopun meillä kyläilemässä ja olikin ihana nähdä pitkästä aikaa. Eilen lähdettiin S:n kanssa käymään Tampereella hakemaan veljeni joululoman viettoon ja samalla reissulla päästiin käymään myös Tampereen Ikeassa. Nyt onkin kaikki suunnittelemani Ikean jutut kotiutettu ja kuvia luvassa heti kun saan kaikki paikoilleen.

S viihtyi Ikean reissun tosi hyvin, vaikka kello oli jo lähempänä puoli yhdeksää illalla kun päästiin lähtemään kotimatkalle. Iltapala käytiin syömässä Ikean ravintolassa ja tytsy pääsi yöunille autoon nukkumaan, kotona siirsin tytön vaan suoraan omaan sänkyynsä jatkamaan uniaan. 


Tänään kävin tyhjentämässä kirpparipöydän ja ihan mukava joulubonus sieltä tulikin vaikka tavaraa jäikin. Nyt loppuviikko keskitytäänkin ihan jouluvalmisteluihin. Lahjat on oikeastaan kaikki ostettu, paketointi on vielä vaiheessa. Ruoat täytyisi suunnitella ja käydä ostamassa. Luulen että meillä turvaudutaan tänä vuonna ainakin osittain kaupan valmiisiin laatikoihin. Kelpaavat meillä vallan mainiosti!

Stressittömiä jouluvalmisteluja kaikille! :)

-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti