maanantai 10. joulukuuta 2012

Uusia juttuja lastenhuoneeseen

Tytönhuone alkaa pikkuhiljaa näyttää sellaiselta kuin olin ajatellutkin. Sänky on saanut uuden verhokatoksen, työhuoneesta siirrettiin tuo blingbling-lamppu tänne ja siirsin makuuhuoneesta tuon harmaan maton tänne ja pitsimatto siirtyi makkariin. Ikeasta on vielä tulossa lokerikkohylly leluille, kun vaan ehtisi hakemaan. Kylpyläreissulla poikettiin ikeassa, mutta silloin oli auto niin täynnä tavaraa, että ei ollut toivoakaan mahduttaa hyllyä kyytiin samalla reissulla.


Tytön nukkumaan laittaminen on nyt viime päivinä ruvennut olemaan melkoista taistelua. Tiedä sitten johtuuko noista hampaista, mutta S ei suostu nukahtamaan enää ollenkaan sänkyynsä vaan tänäänkin puolen tunnin huudon jälkeen nukahti sitten viimein syliin, josta sitten siirrettiin sänkyyn. Viime yönä S heräsi kahden aikaan, eikä suostunut nukahtamaan enää uudestaan sänkyynsä ja otinkin tytön sitten meidän viereen nukkumaan, jossa nukkuikin sitten tyytyväisenä puoli yhdeksään. Noita hampaita epäilen, kun aikaisemmin on yöt sujuneet omassa huoneessa todella hyvin. 

Käytiin tänään uimahallissa siskon ja lasten kanssa. Vauvauinti loppuu tällä viikolla ja me ei ajateltu jatkaa ryhmässä käyntiä enää ensi vuonna. Ollaan tykätty tosi paljon, mutta harmittaa kun ei olla joka kerta päästy ja on kuitenkin suht arvokasta lystiä. Käydään sitten jatkossa omalla ajalla uimassa silloin kun itselle sopii. Hyvin onnistui tänäänkin vaikka vesi ei ollutkaan ihan yhtä lämmintä kuin vauvauinnin aikana. 

Huomenna olisi tarkoitus saada joulukortit valmiiksi ja ehkä jopa postiin asti. 
Saatiin ihan kivat kuvat lapsista kortteihin, vaikka haastavaa olikin ;)

-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti