perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa 2012 ja vähän muutakin

Tässä teille maistiaisia meidän joulusta. Tuntuu että alkaa jo joulujutut kyllästyttää, mutta tässä jotain kuitenkin kun en aikaisemmin ehtinyt tänne mitään lisäillä.


Aatonaatto-iltana napsin muutaman kuvan olkkarista. Järjestystä muutettiin, jotta saatiin joulukuuselle parempi paikka ja tää onkin taas vaihteeksi oikein toimiva ja tilan tuntua tuli lisää.



 Aattoaamuna S jo pukeissa, itse vielä yökkäri päällä istun räpsimässä kuvia...


Telkkari ja piirretyt kiinnostaa. Kuusi saikin olla yllättävän rauhassa. S:n body h&m, hame lingon&blåbär, sukkikset P.OP



Aattoiltana saunan jälkeen, illallista odotellessa.


Jouluaaton kattaus.


Ja noutopöytä. Herkkua on siinä monenlaista...

 

Koirat sai itse avata omat pakettinsa.


S:n lahjakasa. Narut oli kaikista kiinnostavimmat..


Kummisetä auttaa, isoimmasta paketista löytyi Brion kävelyvaunu. Ei ihan vielä onnistunut kävely..


Suklaarasioitten sisäosat oli kanssa tosi kivoja, jostain kumman syystä niitä kertyi aika monta... Tapaninpäivän asuna NameIt:n mekko, body ja sukkikset h&m.


Vietettiin kyllä taas ihana joulu läheisten seurassa. Mutta kiva taas päästä keskittymään pikkuhiljaa ensi vuoteen ja sen tuomiin haasteisiin. Ensi viikolla käynnistyykin meidän perheen arki ihan todenteolla, sillä aloitan nimittäin työt heti vuoden alusta ja jatkan samalla myös äitiysloman ajaksi kesken jääneitä opiskelujani. Pehmeä lasku kuitenkin tiedossa, sillä töissä olen suunnitellut olevani aluksi vain 2-4 päivää viikossa ja opiskelutkin olen suunnitellut aloittavani aika maltillisesti. S:n hoitokin ollaan saatu sumplittua niin ettei tyttöä joudu laittamaan heti päivähoitoon. Muutoksia siis kuitenkin todella luvassa ja täytyy sanoa, että vaikkakin pienellä haikeudella jätän virallisesti vauva-ajan taakseni, niin kuitenkin samalla suurella innolla odotan mitä kaikkea ensi vuosi tuokaan tullessaan. 

-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti