keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Uusia mittoja ja kasvihuonetta

On ollut taas melkoisen ihanan lämmin ja paahteinen päivä. Ukkonen on jyrähdellyt nyt illan aikana ja vähän satoi vettä iltapäivällä, kunnon sade kyllä raikastaisi ihanasti ilmaa. 

Päivä startattiin neuvolareissulla, 1,3 vuotiaan uudet mitat ovat 11120g ja 78,8cm.

Loppupäivä vietettiinkin pihalla ammeessa lotraten. Vuoronperään istuttiin ammeessa ja käytiin hiekkalaatikolla. Laitettiin tänään paikoilleen myös meidän iso uima-allas. Vesi on siinä vielä sen verran kylmää, että saa ensin muutaman päivän lämmetä ennenkuin sinne viitsii pulahtaa. Äkkiä kyllä näillä keleillä lämpiää. 


Kasvihuoneen tilannetta kävin kuvailemassa. Ruukuissa on tulossa paprikaa ja chiliä. Tomaatteja on pensasmallia ja amppelissa olevaa.




Toivottavasti tänä vuonna tulisi edes hiukan parempi sato kuin viime kesänä. Paprikaa en ole aikaisemmin kokeillutkaan, saa nähdä miten onnistuu. 

Mukavaa loppuviikkoa!

-Emmi

5 kommenttia:

  1. Minä laitoin kanssa paprikaa ensimmäisen kerran (suippopaprika), jännityksellä kans odotan miten niiden käy ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla oli jälleen tänä vuonna suuret suunnitelmat siitä mitä alan ite kasvattamaan. Kas vain siemenet, ruukut ja multa on edelleen kaupassa. Ehkä ensi vuonna :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekkin on monta kertaa käynyt samalla lailla, suunnitelmat on yleensä aina suurempia kuin mitä ehtii/jaksaa laittaa.. mutta tosiaan onneksi kesä tulee joka vuosi uudestaan ;) Onnittelut muuten ihanasta kesäduunista!! :)

      Poista