tiistai 11. kesäkuuta 2013

Väriä lastenhuoneeseen

Olen ruvennut kaipaamaan vähän pientä uudistusta S:n huoneeseen. Nyt kun vauva-aika on jätetty taakse ja huonetta ruvetaan kokoajan enemmän käyttämään nukkumisen lisäksi leikkimiseen, haluaisin huoneeseen hiukan lisää värejä ja enemmän leikkihuoneen tuntua. Suunnittelin jotain uutta tapettia yhdelle seinälle tehosteeksi beigen kaveriksi. Täällä näet miltä lastenhuoneessa tällä hetkellä näyttää. Näin kesällä ei ole oikein ehtinyt panostaa sisustukseen sisällä, kun tulee vietettyä niin paljon aikaa ulkona. Tänään oli sadepäivä ja iltapäivä vietettiinkin sisällä, jolloin tytön leikkejä seuratessa ja yläkertaa siivotessa jäi itselle aikaa pohtia huoneen toimivuutta. 

Olen täysin ihastunut erilaisiin raitatapetteihin ja niitähän löytyikin vaikka minkälaisia kun rupesi netistä etsimään. Väreinä pinkkiä ja vaaleanpunaista yhdistettynä beigeen. Valinnan vaikeushan tässä vaan iskee... Näistä ehkä eniten miellyttää silmää kaksi ylimmäistä.


(Kuvat: kullanmurut.fi)

Myös uusi matto täytyisi hankkia, sellainen jonka päällä olisi helppo leikkiä. Aikaisemmin huoneessa on ollut virkkaamani pitsimatto, jonka siirsin meidän aikuisten makkariin ja tämän jälkeen lyhyt nukkainen harmaa matto, jonka siirsin hetki sitten olohuoneeseen. Täytyykin seuraavaksi lähteä kahlaamaan nettipuotien mattotarjontaa läpi jos vaikka osuisi sopiva kohdalle. 

-Emmi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti