tiistai 7. elokuuta 2012

5kk

Tänään käytiin S:n kanssa 5 kk neuvolassa. 

Tässäpä uunituoreet mitat:
Paino 7355g, pituus 64,3cm, päänympärys 41,4cm.

Pituutta oli tullut nyt mukavasti lisää viime kerrasta, melkein 5cm. Painokäyrä kääntyikin vastaavasti nyt laskusuuntaan kun pituutta oli tullut noin hienosti. 

Rokotuksia tuli taas kolmin kappalein. Edellisellä rokotuskerralla 3 kuukautisena S huusi naama punaisena vaikka kuinka pitkään, mutta nyt olikin ihan toinen ääni kellossa ja ei itkettänyt kuin pikku hetken. Helpotus äidille! :) Rokotuksista nousi viime kerralla vähän lämpöä ja tyttö oli vähän itkuinen koko päivän. Tänään en ole lämpöä mitannut, kun ei ole vaikuttanut kuumeiselta, mutta tavallista väsyneempi on tuntunut olevan ja nukkuikin kahdet pitkät päikkärit.



Ruokavalioon alan lisäillä nyt pikkuhiljaa liha- ja viljatuotteita. Bataattia, perunaa ja porkkanaa sekä vähän hedelmäsoseita S on saanut jo nelikuisesta. Iltaisin olen antanut nyt vähän aikaa riisipuuroa tai velliä.


Huomenna lähdetäänkin S:n, siskoni ja pienen siskonpoikani kanssa mummolaan koko päiväksi poimimaan puutarhan marjasato talteen. 

2 kommenttia:

  1. ihana blogi:) miten olet saanut tuon blogin otsikon keskelle?omassani en onnistu saamaan mitenkään....

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Minusta tuo otsikko tuli melkeimpä tuohon kohtaan automaattisesti, mutta tuota taustan leveyttä voi ainakin säätää tuolla ulkoasu kohdassa, niin jos kaventaa tekstikentän osuutta niin silloin saisi otsikkoa ainakin vähän keskemmälle.. :)

    VastaaPoista