lauantai 11. elokuuta 2012

Säilöntää ja shoppailua

Loppuviikosta on tekemistä riittänyt. Keskiviikkona käytiin mummollani, josta tuotiin tuliaisina n. 30 litraa puna-ja mustaviinimarjoja ja vadelmia. Osan marjoista laitoin pakkaseen ja osasta keitettiin eilen mehua.

Mummolassa S nukkui tyytyväisenä vaunuissa yli 3 tunnin päikkärit ja saatiin sillä välin hyvin kerättyä marjat talteen.


Mummolasta vaunuteltiin S:n kanssa käymään myös isäni luona, jossa asuvat vielä myös nuorimmat sisarukseni. Napattiinkin sitten S-täti ja K-eno matkaan mukaan ja lomalaiset tulivat meille viettämään viimeiset kesälomapäivänsä ennen koulun alkamista maanantaina.


Tänään lähdettiin sitten pyörähtämään kaupungissa ostamaan koululaisille uudet reput ja S:lle uutta syksyvaatetta. Muutama body henkkamaukalta meille kotiutuikin, muuta ei tällä kertaa lähtenyt mukaan kun S alkoi olla sen verran väsynyt että katsottiin viisaammaksi lähteä kotia kohti. Syksyvaatetta S kyllä tarvitseekin kun huomasin että kovin montaa 68 koon vaatekappaletta ei kaapista löydy. Uusia ompeluksia olisi kyllä suunnitteilla vaikka kuinka paljon, jospa niitä vaikka ehtisi tässä lähiaikoina toteuttaa. Kummasti aina näin loppukesästä alkaa langat ja puikotkin taas löytyä laatikon pohjalta ja kaupassa täytyy kiertää lankaosastot kaukaa ettei taas tule hamstrattua jo valmiiksi jättimäisiin lankavarastoihin lisää täytettä.

S on alkanut nyt pikkuhiljaa tottua uuteen sänkyynsä ja yöt on ruvenneet sujumaan taas ihan hyvin, kerran tai kaksi heräilee syömään. Tänään väsynyt pikku shoppailija nukahti tyytyväisenä jo seitsemän jälkeen yöunille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti