perjantai 17. elokuuta 2012

Viikonloppu!

Tulihan se viikonloppukin taas viimein. Nopeasti menee kyllä viikot kotona ollessa. Innostuin tänään tilailemaan netistä vaikka mitä syksyvaatetta S:lle. Monessa paikkaa oli hyviä alennuksia ja lähti jo vähän lapasesta tuo shoppailu. Nettishoppailu on kyllä kätevää pienen lapsen kanssa, mutta vähän turhankin helposti tulee klikkailtua tavaraa ostoskoriin. Päivittelen tänne tuota syysvaatevarastoamme sitä mukaan kun saapuvat. 

Pikku neiti viihtyy kokoajan pidempiä aikoja itsekseen lattialla. Kääntyminen onnistuu jo mahalta selälleen, mutta ei vielä toisinpäin. S on tällä viikolla löytänyt jalkansa, tarraa varpaisiin kovaa kiinni ja ihmettelee niitä suu ammollaan. Hirmuinen pälpätys alkaa nykyään aamuisin, noin klo 7.30-8 ja sängyssä höpötellään helposti puoli tuntia, ennenkuin ruvetaan vaatimaan äitiä hereille. Hirmuisesti tulee juttua päivän mittaan muutenkin.






Tänä viikonloppuna meillä nautitaan ihan vain kotona olemisesta. Pihahommia, hyvää ruokaa, telkkaria, yhdessä oloa. Eipä sitä muuta tarvitsekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti