tiistai 21. elokuuta 2012

Syksy

Laitoin tänään tyttöä aamupäivällä ulos nukkumaan ja ulkona oli niin kylmä että jouduin käydä kaivamassa fleece-haalarin tytölle päälle. Elokuussa! Kesä taitaa alkaa olla ohitse, pakko se on uskoa.. Toisaalta, syksy on kyllä ihanaa aikaa, saa taas sytytellä kynttilöitä ja ulkoilla kuulakkaissa, raikkaissa syyskeleissä. S nukkuikin raikkaassa ulkoilmassa taas todella hyvin 4 tunnin päikkärit. Selvästi nukkuu paremmin ulkona vaunuissa kuin sisällä. Ja hyvin nukuttujen päikkäreiden jälkeen tyttö jaksoikin olla hereillä melkein iltauniin asti, tosin torkahti varmaan puoleksi tunniksi alkuillasta, kun makoili sylissäni katselemassa kirjaa. Saa nähdä koska ruvetaan pärjäämään yksillä päikkäreillä.

Kovasti meidän tekisi mieli lähteä johonkin reissuun nyt syksyllä. Riittäisi ihan joku pikku reissukin, koko kesä hujahti niin vauhdilla ohitse ettei ehditty käydä oikein missään. Eikä oikein ollut silloin sellaista fiilistäkään että olisi halunnut lähteäkkään mihinkään. S oli vielä niin pieni ja meillä oli ongelmia refluksivaivojen kanssa, joka vaikutti syömisiin ja hankaloitti arkea aikamoisesti. Nyt tyttö on kohta jo puolivuotias ja tyytyväinen kaikin puolin, niin voisi hyvillä mielin lähteä johonkin. 

Näin hienosti on S löytänyt jalkansa! Tarttuu varpaisiin kiinni ja ihmettelee niitä ihan ihmeissään.. 


Tukea vasten alkaa istuminenkin sujumaan koko ajan paremmin ja sohvalla on ihan huippua istuskella ja katsoa iskän kanssa piirrettyjä viikonloppu aamuisin ;) Telkkari tuntuu olevan ihan ykkönen ja sitä S tuijottelisi vaikka kuinka pitkään.


Viikonlopun aikana valmistui pari uutta ompelustakin. Ihan perus mekkoja/tunikoita syksyksi.


Odottelen jo malttamattomana netistä tilaamiani vaatteita saapuvaksi, voi että mitä ihanuuksia tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti