torstai 2. elokuuta 2012

Kotoilua

Tyttäreni S täyttää pian viisi kuukautta! Saman verran olen nyt ollut töistä poissa. Yrittäjänä en ole aikaisemmin kovinkaan pitkiä lomia töistä pitänyt, kesällä yleensä melkeimpä kaksi viikkoa yhteen putkeen on maksimi mitä olen pystynyt lomaa pitämään. Näin se on kohta puoli vuotta hujahtanut kotona ollessa ja täytyy sanoa että olen kyllä nauttinut olostani. Ihanan kiireetöntä, mutta silti samalla niin ihanan kiireistä.

S oppii nyt melkein joka päivä jotain uutta. Kokoajan huomaa miten tyttö kehittyy päivä päivältä. Voi että on ihana seurata vierestä pienen ihmisen elämää ja persoonallisuuden muodostumista. 

Tällä hetkellä meillä yritetään kovasti vatsallaan ollessa päästä eteenpäin ja ollaan erittäin kiinnostuneita värikkäistä leluista ja huidotaan niitä molemmilla käsillä ja tartutaan kovasti kiinni. Noin viikko sitten S siirtyi nukkumaan omaan pinnasänkyyn ja tuntuu että yöunet on tämän jälkeen muuttuneet levottomimmiksi, aikaisemmin herättiin vasta n.viiden-kuuden aikaan aamuyöstä syömään ensimmäisen kerran, mutta nyt on syöttökerrat yöllä lisääntyneet ja monesti tyttö heräilee ensimmäisen kerran jo yhden aikoihin. Ehkäpä helpottaa kun tottuu kunnolla uuteen nukkumapaikkaansa, aikaisemmin kun vietti yöt melkeimpä meidän kanssa perhepedissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti