perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kevätfiiliksiä


Mä olen jo ihan kevätfiiliksissä pakkasesta huolimatta. Suunnitteilla on vaikka mitä ihania pihajuttuja toteutettavaksi heti kun vaan säät sallii. Tämä sama fiilis tulee aina joka vuosi tähän aikaan ja ei meinaa millään malttaa odottaa, että pääsee toteuttamaan talven mittaan kehittyneitä suunnitelmia.

Viime vuonna meillä jäi pihahommat aika vähäisiksi, ajatukset olivat täysin vasta saapuneessa uudessa perheenjäsenessä ja muutenkaan ei pihan laittoon juuri ollut aikaakaan samaisesta syystä. Saatiin me kuitenkin laitettua viime kesänä siskoni kanssa yhteinen kasvihuone ja kasvimaa uuteen paikkaan. Tänäkin kesänä kasvihuone olisi tarkoitus ottaa käyttöön ja laittaa sinne ainakin tomaattia ja kurkkua, ehkäpä myös uutena paprikaa.

Muita pihaprojekteja on ainakin kuusiaidan istutus tontin rajalle, parin uuden kukkapenkin perustaminen, nurmikon istutus osaan tonttia ja vanhan paikkailu, autokatoksen viimeistely ja maalaus ja myös hiekkalaatikon rakentaminen. Eiköhän näissä riitä hommaa vähäksi aikaa.

Vielä hetki täytyy malttaa mielensä ja tyytyä vain haaveiluun ja suunnitteluun. 

Aurinkoista viikonloppua!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti