keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kuulumisia


Moikka pitkästä aikaa!

Viimeaikoina bloggailu on joutunut jäämään taka-alalle, kun opiskelu ja työkiireet on painaneet päälle. On kuitenkin ollut kiva huomata, että täällä on hiljaisuudesta huolimatta jaksettu käydä kurkkimassa, kiitos! :)

S on tällä hetkellä flunssassa, oikeastaan ensimmäistä kertaa kunnolla kuumeessa. Tällä viikolla ollaan myös vietetty neidin ensimmäistä syntymäpäivää ja vauva-aika on nyt virallisesti jätetty taakse. Ei voi kuin ihmetellä ajan kulua... Juhlat meillä on tulossa nyt viikonloppuna, toivotaan että flunssa hellittää siihen mennessä. 

S harjoittelee kovasti kävelyä ja maanantaina laskettiin neljä askelta ilman tukea. Sanoja on myös alkanut tulemaan, AN-NAN-NAN, ÄT-TÄ, PAP-PA, ÄG-GÄ, AG-GA, EN-EN-NEN, näitä hoetaan satunnaisessa järjestyksessä ja mielialan mukaan ;) 
S sai papalta synttärilahjaksi potan ja pottaharjoittelut aloitetaan heti kunhan flunssasta toivutaan. 1-vuotis neuvola olisi ollut eilen, mutta jouduttiin sitäkin flunssan takia siirtämään ensi viikolle, kiva kyllä taas nähdä kuinka paljon tyttö on kasvanut.

Viikonlopun juhlista viimeistään luvassa postausta, myös käsitöitä olisi esiteltävinä kunhan vaan ehtisin niitä tänne kuvailemaan.

Kivaa viikon jatkoa! :)

-Emmi-


2 kommenttia: