keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ruuhkavuodet

Töitä, opiskelua, lapsen- ja kodinhoitoa... taidan elää keskellä kuuluisia ruuhkavuosia. Ihmisenä olen sellainen että aina on oltava joku juttu meneillään. Tällä hetkellä on monta rautaa tulessa yhtäaikaa, ja arkena sen kyllä huomaa. Koti on välillä kuin pommin jäljiltä, leluja ja vaatteita ympäri taloa. Ei paljon iltaisin jaksa tehdä muuta kun hoitaa S:n pakolliset jutut ja painua itse nukkumaan. 

Arjen kiireiden ansiosta voikin huomata kuinka paljon osaa taas nauttia vapaapäivistä ja perheen kanssa yhdessäolosta. Arvostan suuresti sitä että on mahdollisuus suunnitella itse työajat ja pystyn tällä hetkellä tekemään vain osittaista työviikkoa. Vaikka aina välillä itseäni ahdistaa yrittäjän vastuut ja velvollisuudet, niin oma vapaus on kuitenkin asia jota ilman en ehkäpä osaisi olla. 

Meillä viikonlopun suunnitelmat ovat vielä osittain auki, pitkästä aikaa olisi mukava olla ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa. Me&I-kutsut olisi sunnuntai-iltana naapurissa ja sinne suuntaan innolla katsastamaan uuden kevätmalliston.

Mukavaa loppuviikkoa!

-Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti