sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevätkamppeita

S:n kevään ulkovaatevarasto alkaa olla aika hyvällä mallilla. Olen viime syksyn ja talven mittaan kytännyt hyviä alennuksia ja hyödyntänyt niitä parhaani mukaan niin tämän kevään kuin tulevan syksyn ja talvenkin ulkovaatehankinnoissa S:lle. Myös kirppareita olen silmäillyt tasaiseen tahtiin.

Hienosteluun ja kauppareissuille löysin facebookin kirpparilta edullisesti tämän ihanan Pomp de luxin kevättakin koossa 80. Siinä on vielä hyvin kasvunvaraa ja toivonkin että menisi tytölle vielä ensi syksynäkin. Söpöstelyyn vielä lisäksi Brumsin ihana myssy ja kaulaliina-setti, jonka tilasin Onnen murusilta alesta. Setti on ihanan pehmeää kevyttä neulosta. Nämäkin menevät varmasti hyvin vielä syksylläkin.


Ulkoiluun meillä on Ticketin välikausihaalari, jonka löysin myöskin facebookin kirpparilta edulliseen hintaan. Tämä on koossa 74 ja sopii nyt oikein hyvin. Alle Reiman fleecehaalari, -50% alesta ostettuna koossa 86. Tämä on vielä suht reilu, mutta hyvin menee kuitenkin haalarin alle. Ollaan jo tätä settiä käytetty nyt kevättalvella vaunuissa ja hyvin on tarjennut. Keväämmällä jättää sitten fleecen pois välistä ilmojen lämmettyä. 

Alunperin ostin jo viime syksynä Popin alesta S:lle välikausihaalarin, jonka ajattelin tälle keväälle käyttöön, mutta se on vielä niin hurjan reilu (koko 86), että jää kyllä suosiolla odottamaan syksyä. Tuo fleecehaalari menee sitten hyvin senkin kanssa. Popin alesta nyt talvella tilattu pipo sopii hyvin näiden kanssa ja kirpparilta löytyi söpöt pienet kumpparit. 


Kuravaatteita en vielä nyt kevääksi ostanut, tuo Ticketin haalari pitäisi kestää ja pitää aika hyvin vettä. Täytyy ostaa sitten keväämmällä kurikset jos näyttää siltä että tarvitsee. Ne kengät enää puuttuu, sitten on kaikki tarpeellinen kevääksi hommattu.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti