lauantai 16. maaliskuuta 2013

Viikonlopun viettoa

Aivan ihana ilma ollut tänään ja eilen! 

Eilen vietettiin vapaapäivää, aamulla startattiin ensin auton nokka kohti neuvolaa. Neuvolasta saatiin uudet lukemat, paino 10675g ja pituus 75,7cm. Rokotuksia tuli kolmin kappalein, mutta niistä selvittiin onneksi mallikkaasti. Vähän itseäni jännitti miten tyttö antaa pistää loput piikit ensimmäisen jälkeen, mutta ei ollut mitään ongelmaa ja pysyi hyvin paikoillaan. 

Seuraavat piikit onkin sitten vasta 4-vuotiaana, silloin voi ollakin ettei yhtä helpolla selvitä. Muistanpa hyvin itse 6-vuotiaana sanoneeni hoitajalle että olen päättänyt valita sairastaa polion rokotuksen sijaan. Hoitaja ja äitini eivät kuitenkaan olleet ihan samaa mieltä asiasta ;) Voi kun S tottuisi lääkäreihin ja neuvolakäynteihin niin ettei tarvitsisi pelätä, mutta tuskinpa rokotukset koskaan lapsista kivoja ovat. 

Päivemmällä lähdettiin kiertämään lenkki lähimaastossa ihaillen upeaa keliä!






S sai jo viime kesänä hommatut aurinkolasit ekaa kertaa käyttöön ja tarpeeseen tulivatkin! 

Tänään lähdettiin aamusta koko perheen voimin uimahalliin pitkästä aikaa. S oli tosi innoissaan uimisesta ja väsähti uinnin jälkeen niin että nukahti kauppareissulla ostoskärryihin istualteen. Eipä ole sitäkään aikaisemmin tapahtunut ;) Illemmalla kotona kävelyharjoituksissa edistyttiin toden teolla ja laskettiin jo 10 askelta ilman tukea. Huomenna tiedossa Miikkari-kutsut naapurissa, toivottavasti löytyisi jotain kivaa S:lle kesäksi.

Kivaa lauantai-illan jatkoa!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti