tiistai 20. elokuuta 2013

Iltapuuhia

Eilen ja tänään olen istunut taas koulun penkillä kesäloman jälkeen. Ihan kivaa vaihtelua taas, vaikka melko rankka syksy onkin tiedossa. 

S:n hoitokuviot alkaa olla tosi kivasti tasaantuneet. Mies on vienyt tytön hoitoon nyt alkuviikosta ja yhtään ei ole enää itkeskelty. Selvästi tuntuu viihtyvän hoidossa hyvin. Ihanaa, että alku on sujunut näin hienosti! Taidot on lisääntyneet hoidon aloituksen jälkeen myös hurjasti, nyt melkeimpä syödään kokonaan itse, juttuja tulee enemmän ja potalla istutaan myös mielellään (tosin tuloksia tulee vielä melko harvoin, mutta ainakin siinä tykätään istua paikoillaan). 

Napsin tänään muutaman kuvan meidän iltapuuhista.


Uutta hammastahnaa testauksessa, tätä alle 2-vuotiaille tarkoitettua tahnaa saikin hetken etsiä.


Hammasharjoja meillä on oltava kaksi kun toinen on oltava tytöllä itsellään kädessä. Meillä taitaa nostaa päätään jonkinasteinen Minä itse- vaihe ;)


Wc-pöntön päällä on myös saatava seisoa ja tyttö saa hirmu raivarit jos yrittää nostaa alas. Ihan parasta viihdettä on painaa vettä pöntön huuhtelijasta... Onneksi sentään tavaroiden tiputtamista pönttöön ei olla vielä keksitty.

Nyt nukkumatti kutsuu, hyvää yötä! :)

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että hoidon aloitus on sujunut hyvin, niin täälläkin. Multa meinas silmät tippua päästä alkuviikosta, kun AJ kauhoi lautasen tyhjäksi lusikalla ITSE! Täytyi tunnustaa seuraavana päivänä hoitotädeille, että olen aliarvioinut lapseni ruokailutaidot aivan täysin ja antaa papukaijamerkit heille siitä hyvästä, että juuri he ovat AJ:n hoitajia. :)

    ps. meillä wc-ankkaa on yritetty ruokkia mm. hiusgeelillä.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että teilläkin on lähtenyt hoidossa hyvin käyntiin! On se uskomatonta miten suuri vaikutus hoitajilla ja muilla lapsilla voi ollakkaan :)

    VastaaPoista