tiistai 27. elokuuta 2013

Vapaapäivä

Tänään vietettiin S:n kanssa vapaapäivää hoidosta ja töistä. Aamulla oli kuitenkin herätyskello soimassa sillä suuntasimme yhdeksäksi neuvolaan 1,5-vuotis lääkärintarkastukseen. Pituutta tytöllä on nyt 83,1cm ja painoa 11303g. 

Neuvolan jälkeen poikettiin vielä kaupassa ja sen jälkeen suunnattiin kotia kohti. Kaupassa käynti alkaa tämän ikäisen kanssa olla melkoista taistelua, kun kädet ojossa ihmetellään ympärillä vaihtuvia purkkeja ja purnukoita. Nyt vielä on suht helppoa kun tyttö istuu ostoskärryjen kyydissä, mutta odotan jo suurella mielenkiinnolla kauppareissuja vaikkapa vuoden tai parin päästä kun pitäisi selviytyä niin että lapsi kävelee kiltisti vieressä..


Kuvat on viikonlopulta, jolloin aamulla oli sen verran märkää, että laitettiin ihan kurikset ja saappaat jalkaan. Omalla hiekkalaatikolla on tullut istuttua melkein joka päivä, iltapäivästä on ollut vielä ihanan lämmintä ja yritetään vielä kaikin keinoin nauttia kesän luultavasti viimeisistä lämpöisistä keleistä.


Viikonloppuna aloiteltiin myös autokatoksen maalausurakkaa. Koko kesä ollaan sitä pitkitetty, jotenkin tuosta maalauksesta sai hetkeksi aikaa tarpeekseen talon maalauksen yhteydessä. Nyt kuitenkin kun sai aloitettua niin eipä tuo nyt kauhean pahalta urakalta tunnu. Tällä viikolla yritetään saada valmista kun on luvattu vielä hyvää maalaussäätä. Yhdeltä seinältä puuttuu vielä vähän panelointiakin, joten hommaa riittää.



Aurinkoista viikkoa!

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti