tiistai 13. elokuuta 2013

Maanantai

Uusi viikko taas polkaistu käyntiin. Ensimmäinen hoitoviikko sujui tosi hyvin. Loppuviikosta S ei enää itkenyt perään ja päivät on sujuneet oikein mallikkaasti. Tänään taas kuitenkin vähän itketti aamulla kun olin lähdössä ja tyttö takertui sylissä paitaani tiukasti kiinni kun tuli lähdön aika. Selvästi viikonlopun pari vapaapäivää kotona vaikutti.

Uskomatonta miten paljon uutta tyttö on oppinut viime viikon aikana. Tänään S rupesi illalla laulamaan "ih-hah-haa, ih-hah-haa". Hoidossa olivat tänään sitä laulaneet. Höpötystä saa kuunnella nyt taukoamatta, varmaan alkaa pian sanavarasto karttua. Tällä hetkellä kun oikeastaan ainoat ymmärrettävät sanat on kukka ja kakka. 

S seuraa hoitajan mukaan jatkuvasti isompien tyttöjen tekemisiä tarkkaavaisesti. Tänään hoidossa aloitti myös S:ää vuotta vanhempi tyttö, kiva kun saa vähän oman ikäistäkin seuraa. Isommat tytötkin on tosin ottaneet S:n tosi ihanasti vastaan ja suhtautuvat tähän ihanan hoivaavaisesti. Perjantaina toinen tytöistä oli tuhertanut minulle lapun, jossa hänen mukaansa luki "voisitteko tulla meille joskus kylään?" :D 


Huomenna meillä onkin taas vapaapäivä, meidän pyykkikori tursuaa sen verran viikonlopun jäljiltä että vapis taidetaan kuluttaa pyykkiä pestessä.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti